Huh? L'Equipe geeft maar 4 voldoendes aan Club Brugge, een 3 voor Vormer

Huh? L'Equipe geeft maar 4 voldoendes aan Club Brugge, een 3 voor Vormer

Gepubliceerd: woensdag 2 oktober 2019 om 17:30wo 02-10-2019 om 17:30

Laatste update: woensdag 2 oktober 2019 om 17:39wo 02-10-2019 om 17:39

Club Brugge zette dinsdag een prestatie van formaat neer door Real Madrid in Santiago Bernabéu op een 2-2 gelijkspel te houden. Real kwam pas in extremis en tien tegen man langszij. De Franse krant L'Equipe was echter niet onder de indruk. Dat blijkt uit de rapportcijfers.

De Franse krant is aan beide kanten zeer zuinig met het uitdelen van voldoendes. Bij Club Brugge scoort slechts een drietal spelers een zes, direct het hoogste cijfer. Eduard Sobol, Krepin Diatta en doelpuntmaker Emmanuel Dennis worden als uitblinkers beschouwd. Ook Philippe Clement scoorde een voldoende.

Voor het overige werden er enkel vijven uitgedeeld, terwijl Simon Mignolet opvallend genoeg slechts een vier kreeg. Ruud Vormer doet met een 3 nog slechter. Het gemiddelde van Club Brugge: amper een 4,9.

De rapporteur heeft voor het optreden van Real Madrid een gemiddelde van 4,5 over. Enkel invallers Alphonse Aréola en Marcelo konden bekoren. L'Equipe is met name streng voor Thibaut Courtois en Eden Hazard. Onze landgenoten worden met een 3 beide zwaar gebuisd en aan Madrileense kant als zwakste schakels bestempeld. Coach Zinedine Zidane krijgt als eindverantwoordelijk eveneens een dikke onvoldoende: 3 op 10.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws