De verwachte elf van Racing Genk: Mazzu voert één wissel door voor Napoli-thuis

De verwachte elf van Racing Genk: Mazzu voert één wissel door voor Napoli-thuis

02-10-2019 10:07
18

Na de stunt van Club Brugge bij Real Madrid (2-2) is het woensdag de beurt aan Racing Genk om een knap resultaat neer te zetten in de Champions League. Na de pandoering in Salzburg mag het zich voor eigen publiek proberen te revancheren tegen het Napoli van Dries Mertens. Dit zijn de 22 namen die aan de aftrap worden verwachten.

Felice Mazzu voert naar alle waarschijnlijkheid één wijziging door in zijn ploeg. Mazzu wil op het middenveld iets meer zekerheid inbouwen door Ianis Hagi te vervangen door Bryan Heynen. Hagi was het afgelopen weekend in de spectaculaire derby versus Sint-Truiden (3-3) nog wel bij alle goals betrokken. De Roemeense spelmaker gaf de assist bij de openingstreffer van Bongonda, waarna hij zelf twee strafschoppen benutte.

Bij de Italiaanse opponent is Mertens er andermaal vanaf het begin bij. Onze landgenoot verkeert met vijf treffers in zijn eerste zes optredens in uitstekende vorm.

De verwachte opstelling van Racing Genk: Coucke; Maehle, Dewaest, Lucumi, Uronen; Berge, Hrosovsky, Heynen; Ito, Samatta, Bongonda

De verwachte opstelling van Napoli: Meret; Mario Rui, Koulibaly, Manolas, Di Lorenzo; Fabian Ruiz, Allan; Callejon, Mertens, Insigne; Lozano