Trebel in zak en as bij Anderlecht: ‘Hij staat niet te springen om te spelen’

Trebel in zak en as bij Anderlecht: ‘Hij staat niet te springen om te spelen’

02-10-2019 08:13
39

Adrien Trebel werd tegen Club Brugge weer opgevist, maar vervolgens werd de middenvelder niet geselecteerd. Volgens Het Nieuwsblad staat Trebel niet te springen om te spelen tegen Sporting Charleroi.

Peter Zulj viel door de mand tegen Waasland-Beveren en Anderlecht wil weer een beroep doen op Trebel. De Fransman deed een uur mee in de oefenmatch tegen Roeselare (5-1). ‘De Fransman staat daar helemaal niet voor te springen. Anderlecht schoof hem eerst maanden aan de kant wegens zijn miljoenenloon, tegen Club Brugge werd hij plots voor één match opgevist, om daarna weer naar de tribune te vliegen’, klinkt het.

Kompany vond Trebel naar verluidt niet goed genoeg, maar de Fransman had in vier maanden geen officiële wedstrijd gespeeld. ‘Die behandeling ontneemt Trebel de zin om Anderlecht te helpen. Wat daarna? Natuurlijk kan hij niet zomaar aan werkweigering doen, maar hij kan wel claimen dat hij fysiek of mentaal niet klaar is na maanden zonder ritme.’ Paars-wit heeft nog enkele dagen om Trebel alsnog te overtuigen.