VP Rapport: De hoge cijfers vliegen de deur uit voor Club Brugge-spelers

VP Rapport: De hoge cijfers vliegen de deur uit voor Club Brugge-spelers

01-10-2019 21:39
39

Wat een wedstrijd van Club Brugge tegen Real Madrid. Blauw-Zwart sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand tegen de Koninklijke. Bij VoetbalPrimeur.be kunnen we niet anders dan de spelers van Club Brugge belonen met hoge rapportcijfers. Hoedje af voor Club Brugge!

Mignolet – 8
Club Brugge had de voorbije jaren een doelmannenprobleem. Sinds de komst van Big Si is dat verleden tijd. Tegen Real Madrid heerste Mignolet in de eigen zestien. Zijn reflexen waren ook weer om 'u' tegen te zeggen.

Mata – 7,5
Speelde de broer van Clinton de vorige Champions League-duels van Club Brugge? Dinsdag toonde Mata eindelijk zijn Europese meerwaarde voor Club Brugge.

Mechele – 7
Moest Martinez nog twijfelen of Mechele het grote werk aan kan, dan kreeg hij vandaag het antwoord. Mechele verdedigde zonder schrik en stond zijn mannetje.

Deli – 7,5
Wat genieten wij Europese week in, Europese week uit van Deli. De verdediger heeft van geen enkele tegenstander schrik. Bij de 2-2 verloor hij wel het kopduel. Misschien de volgende keer tot voor mandekking kiezen bij stilstaande fases?

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een stunt van Club Brugge! Het pakt een punt tegen Real Madrid! 👏👏👏👏 #REACLU #RMACLU #RMCLU #ClubBrugge #RealMadrid #UCL #ChampionsLeague #Dennis #Mignolet #Vanaken #Tau

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Sobol – 7,5
Kreeg pas vlak voor de aftrap te horen dat hij in de ploeg kwam. Vázquez geraakte amper of niet voorbij hem. Moet wel sneller spelen in de omschakeling en minder lopen met de bal.

Rits – 7,5
Moest onder meer Modric aan banden leggen en dat lukte.

Vanaken – 7,5
O, dat balletje bij de 0-1. Knap. Vanaken had rust aan de bal en werkte ook hard.

Vormer – 7
Eerlijk, wij wilden Vormer een iets hoger cijfer geven, maar door de rode kaart moeten we streng zijn. Vormer gaf alles en uiteindelijk net iets te veel. De vraag 'Wat als Vormer geen rood kreeg?', zal eeuwig blijven bestaan.

Tau – 8
Speelde vorig seizoen in de Proximus League, schitterde dinsdag in de Champions League. Na de rust was zijn pijp uit, maar dat is misschien wel begrijpelijk.

Diatta – 7
Is meestal een sierlijk speler, maar werkte net zoals zijn maats keihard tegen Real Madrid.

Dennis – 9
Twee keer scoren op het veld van Real Madrid dan mag je heel gelukkig zijn. Dennis was ook twee keer heel gelukkig in de afwerking. Maar dat maakt niet uit. Dennis maakte de goals.

Welke cijfers geef jij de spelers van Club Brugge? Zet het in de comments!