Mazzu vol goede moed: Ik verwacht een ander duel tegen Napoli

Mazzu vol goede moed: "Ik verwacht een ander duel tegen Napoli"

Gepubliceerd: dinsdag 1 oktober 2019 om 17:22di 01-10-2019 om 17:22

Racing Genk beleefde twee weken geleden met een 6-2 pandoering bij FC Salzburg een rampstart in de Champions League. Woensdagavond krijgt onze landskampioen een kans op eerherstel. Genk-trainer Felice Mazzu is vol goede moed voor het bezoek van Napoli.

"Ik verwacht een ander duel. Napoli is een team dat veel meer dan Salzburg uitgaat van balbezit", citeert Het Laatste Nieuws tijdens de persconferentie. Mazzu beseft dat het vinden van de juiste balans cruciaal is. "Het wordt voor ons belangrijk een goed evenwicht te vinden tussen aanval en verdediging. Te defensief spelen tegen Napoli zou niet slim zijn, maar te aanvallend spelen ook niet. Dan geven we te veel ruimte weg. Maar ik heb vertrouwen. Ik verwacht een sterk Genk."

Mazzu hoopt dat zijn spelers ook lessen hebben getrokken uit de afgang in Oostenrijk. "Die openingswedstrijd was een heel slechte ervaring. We hebben er de eerste 25 minuten goed gespeeld, maar daarna zakte het als een kaartenhuisje in. We gaven veel te veel ruimte weg. Het niveau in de Champions League is heel hoog en we weten nu dat we daar klaar voor moeten zijn", aldus Mazzu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat Racing Genk een resultaat gaat halen?

(109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws