Zidane blijft geloven in Hazard bij Real Madrid: “Hij is zo ontzettend goed”

Zidane blijft geloven in Hazard bij Real Madrid: “Hij is zo ontzettend goed”

30-09-2019 17:26 Laatste update: 17:30
3

Eden Hazard heeft zijn beste vorm bij Real Madrid nog niet gevonden. De kritiek op de Rode Duivel begint ook harder te klinken. Coach Zinedine Zidane blijft echter geloven in zijn pupil.

Op een persconferentie spreekt Zidane het vertrouwen uit over Hazard. “Ik weet welke speler Eden is”, wordt de Franse oefenmeester door Nieuwsblad geciteerd. “Hij is ontzettend goed en dat zal nooit veranderen. Ik weet dat hij uiteindelijk zal triomferen, dus ik maak me ook geen zorgen. Wij moeten nu vooral rustig blijven.”

Zidane had ook tijd nodig na zijn transfers naar Juventus en Real. “Weet je, toen ik hier in Madrid aankwam kreeg ik de eerste maanden ook veel kritiek. In Italië was het net hetzelfde toen ik bij Juventus voetbalde. Het is normaal dat er kritiek is bij Real Madrid. Dit is een grote club, iedereen verwacht dat we alles winnen.”

De Franse coach vraagt wat meer tijd voor zijn pupil. “Maar geef Eden nog wat tijd. Fysiek is hij al in orde. Hij mist gewoon nog net dat kleine tikkeltje dat hem zal lanceren. We kennen zijn kwaliteiten. Binnenkort zal hij opnieuw doelpunten maken en kansen creëren”, aldus Zidane.