Transfervrije Honda biedt zich aan via social media: 'Het draait niet om geld!'

Transfervrije Honda biedt zich aan via social media: 'Het draait niet om geld!'

Gepubliceerd: maandag 30 september 2019 om 15:46ma 30-09-2019 om 15:46

Keisuke Honda hoopt in de herfst van zijn carrière op een nieuw avontuur in een Europese topcompetitie. Dat blijkt wel uit de social media-activiteiten van de inmiddels 33-jarige Japanner. Honda heeft zijn diensten aangeboden in Milaan én in Manchester. 

Sinds zijn vertrek bij Melbourne Victory, afgelopen zomer, zit de voormalig speler van VVV-Venlo zonder club. Op Twitter bood Honda zichzelf een paar dagen geleden aan bij het kwakkelende Manchester United. 'Doe me een aanbod! Het draait niet om geld, ik wil graag bij een grote club spelen!', schreef hij.

Maandag volgde een soortgelijk bericht, ditmaal geadresseerd aan AC Milan. De Serie A-grootmacht is zeer zwak aan het nieuwe seizoen begonnen. 'Ik wil jullie heel graag uit de brand helpen. Bel me als jullie me nodig hebben!', schrijft Honda. Tussen 2014 en 2017 stond de Japanner al onder contract in San Siro. 

Na zijn jaren bij VVV, CSKA Moskou en Milan kwam Honda ook nog kort uit voor het Mexicaanse Pachuca. In 2018 tekende hij voor één jaar in Melbourne. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws