Nasri wil steun zien voor jonge Anderlecht-spelers: Schiet op de ouderen

Nasri wil steun zien voor jonge Anderlecht-spelers: "Schiet op de ouderen"

30-09-2019 09:05 Laatste update: 10:19
10

Door het gelijkspel tegen Waasland-Beveren blijft RSC Anderlecht met zes punten achter na negen wedstrijden. De fans beginnen te morren, maar Samir Nasri wil dat zij achter de jongeren blijven staan.

"Anderlecht is zoals Marseille, een van mijn vorige clubs. Ook daar hebben ze fanatieke supporters die weten wat ze willen. Ik vind het belangrijk om in deze moeilijke momenten met hen in gesprek te gaan", aldus Nasri in Het Laatste Nieuws.

Al hoopt Nasri dat de Anderlecht-fans vooral op de ervaren spelers schieten. "Want ik vind dat we nu vooral de jongeren moeten beschermen. Ik heb de fans gezegd dat ze op mij en de ouderen in de ploeg mogen schieten wanneer het slecht gaat, maar dat ze de jongeren moeten blijven aanmoedigen."

"Want het is niet aan de jonge gasten om nu de ploeg te dragen. Hoe moeilijk het voor de fans ook is, ze moeten blijven geloven in het project dat Kompany en de club op gang hebben gebracht met het inzetten op de eigen jeugd. Hier is voldoende talent om een héél goeie ploeg uit te bouwen", besluit Nasri.