'Man City deed bod op Braziliaans toptalent, Anderlecht kon profiteren'

'Man City deed bod op Braziliaans toptalent, Anderlecht kon profiteren'

Gepubliceerd: maandag 30 september 2019 om 07:45ma 30-09-2019 om 07:45

De komst van Vincent Kompany bij RSC Anderlecht zorgde ook voor een onofficiële samenwerking met Man City. De Brusselaars haalden onder andere Philippe Sandler en heel wat stafleden bij The Citizens. Daar blijft het mogelijk niet bij.

Na het mindere seizoensbegin zal RSC Anderlecht komende winter ongetwijfeld gaan investeren in de spelerskern. Het kan daarbij ook de hulp van Man City krijgen, dat enkele spelers kan uitlenen. Eén van die spelers zou weleens het Braziliaanse toptalent Lincoln kunnen worden.

De Braziliaanse journalist Venê Casagrande meldt dat Man City heeft geprobeerd om de aanvaller aan te trekken. Het deed een bod van tien miljoen euro op de achttienjarige spits. De Engelse topclub hoopte Lincoln daarna aan wat Europese ervaring te helpen met een uitleenbeurt naar RSC Anderlecht.

Die overgang ging echter niet door. Flamengo wees het bod meteen af en wil flink wat meer incasseren voor het toptalent. Mogelijk waagt Man City deze winter een nieuwe poging om Lincoln in huis te halen, waarbij Anderlecht dan ook kan profiteren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws