Schoofs geniet van fans, en excuseert zich na rode kaart tegen Club Brugge

Schoofs geniet van fans, en excuseert zich na rode kaart tegen Club Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 28 september 2019 om 20:51za 28-09-2019 om 20:51

KV Mechelen had gehoopt te kunnen stunten tegen Club Brugge, maar het liep helemaal anders. Malinwa verloor met 0-5 van Blauw-Zwart. Dat kwam mede door een rode kaart van Rob Schoofs.

Bij een 0-1 achterstand mocht Schoofs al gaan douchen. Na ingrijpen van de VAR veranderde scheidsrechter Laforge een gele kaart in een rode kaart voor Schoofs. "Ik voel me wel schuldig, na zo’n wedstrijd. Een rode kaart halen na een halfuur tegen de beste ploeg van het land maakt het vervolg wel erg moeilijk. Dan is het niet meer dan normaal dat ik me nu niet zo goed voel. Maar de steun van de supporters is en blijft geweldig", aldus Schoofs op de website van KV Mechelen.

De fans van KV Mechelen vonden de rode kaart van Schoofs overdreven. Wat vond de middenvelder zelf van zijn uitsluiting? "Ik voelde wel dat ik hem (Diatta) geraakt had. Het was zeker niet mijn intentie, maar tegenwoordig met de VAR weet je dat je daarvoor rood krijgt. Het is gewoon zuur, een pijnlijke avond voor de ploeg en vooral voor mij."

Poll

Was de rode kaart van Schoofs terecht?

(678 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws