OFFICIEEL: Renard verlaat Antwerp en gaat aan de slag in de MLS

OFFICIEEL: Renard verlaat Antwerp en gaat aan de slag in de MLS

28-09-2019 18:20 Laatste update: 22:08
1

Olivier Renard is niet langer actief bij Royal Antwerp FC. De ex-doelman verlaat de Bosuil al na tweede maanden en gaat aan de slag bij Montréal Impact.

Pas sinds begin juni was Renard bij Antwerp aan de slag. Daar bekleedde hij de functie van sportief adviseur. Nu gaat de gewezen Rode Duivel volgens La Derniére Heure zijn geluk beproeven in de Major League Soccer.

Renard was voordien ook actief als sportief directeur/ directeur rekrutering bij Standard, een job die hij sinds februari 2016 had. Van 2013 tot 2016 was hij ook sportief directeur bij KV Mechelen. Nu Verlaat Renard dus de Belgische competitie om bij Montreal aan de slag te gaan.

Bij de Canadese club zal Renard aan de slag gaan als sportief directeur. Hij mag bij de ex-club van Laurent Ciman voor de nodige inkomende en uitgaande transfers zorgen.

Update 22.08u: Montreal Impact heeft de komst van Renard officieel bekend gemaakt. De sportief adviseur van Antwerp verlaat dus The Great Old en wordt sportief directeur bij de Canadese club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie