Valencia kent goede generale voor clash met Ajax; Denayer en Lyon stellen teleur

28-09-2019 16:19

Valencia heeft een goede generale repetitie achter de rug voor de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. De club uit de sinaasappelstad won met 0-1 op bezoek bij Athletic Bilbao. Jason Denayer en Olympique Lyon gingen pijnlijk onderuit bij FC Nantes.

Athletic Bilbao - Valencia 0-1:
Valencia kan met een goed gevoel toewerken naar de wedstrijd tegen Ajax in de Champions League aanstaande woensdag. Op bezoek bij Athletic Bilbao won de ploeg van coach Albert Celades met 0-1 van Bilbao. Denis Cheryshev schoot in de eerste helft de 0-1 achter Bilbao-keeper Unai Simon na een geweldig uitgespeelde aanval.

Aanstaande woensdagavond speelt Valencia tegen Ajax. De wedstrijd in het Estadio Mestalla begint om 21:00 uur.

Olympique Lyon - FC Nantes 0-1:
Olympique Lyon heeft zich in eigen huis geblameerd tegen Nantes. Lyon, waar Jason Denayer in de basis startte, verloor met 0-1. Lyon had in het begin van de wedstrijd de overhand en kreeg een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar naarmate de eerste helft vorderde nam Nantes het initiatief over. Dit leverde voor rust nog geen doelpunten op.

Na rust was het wel raak voor de uitploeg. Na ongeveer 60 minuten spelen schoot Lyon-speler Fernando Marcal de bal knullig tegen het been van Samuel Moutoussamy, waarna de bal met een rare carembool over Lyon-keeper Anthony Lopes in het doel viel. In het vervolg van de wedstrijd kon Lyon er niet voor zorgen het resultaat om te draaien.