'Kompany anticipeert op kritiek fans Anderlecht en voert geprek met delegatie'

'Kompany anticipeert op kritiek fans Anderlecht en voert geprek met delegatie'

28-09-2019 12:45
14

RSC Anderlecht kent nog geen al te best seizoensbegin. De supporters steunden Vincent Kompany en co. nog in de eerste weken, maar inmiddels begint er toch wat kritiek te komen. Dat beseften ook Kompany en sportief manager Michael Verschueren.

Om te anticiperen op nog meer kritiek besloot het duo om richting de eigen supporters te trekken. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat voor aanvang van de partij van Anderlecht tegen Beerschot Kompany en Verschueren hadden afgesproken met een supportersdelegatie.

Beide partijen zouden een 'constructief overleg' hebben gehad, waarin de Anderlechtfans duidelijk lieten blijken wat belangrijk was voor hen. Zo gaf men onder andere aan dat de Beker een belangrijke trofee is voor paars-wit.

Tijdens dat overleg gaf Kompany ook aan dat deelname aan Play-Off 1 het grote doel blijft van Anderlecht. De Brusselaars moeten dan ook absoluut de drie punten zien te pakken tegen Waasland-Beveren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dan toch kritiek door de fans van Anderlecht. Zij willen resultaten zien in de Croky Cup. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Beerschot #BEEAND #JPL #CrokyCup

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on