Mirallas ziet Anderlecht sukkelen: Ik had Chadli nog verwittigd

Mirallas ziet Anderlecht sukkelen: "Ik had Chadli nog verwittigd"

Gepubliceerd: zaterdag 28 september 2019 om 12:00za 28-09-2019 om 12:00

Laatste update: zaterdag 28 september 2019 om 12:09za 28-09-2019 om 12:09

Kevin Mirallas maakte deze zomer een terugkeer naar België. Hij ging aan de slag bij Antwerp, maar kon ook Anderlecht tekenen. Dat paars-wit het dit seizoen zo slecht ging doen, had hij enigszins verwacht.

Ook Anderlecht toonde interesse, maar Mirallas koos toch voor Antwerp. Nacer Chadli probeerde Mirallas nochtans te overtuigen om voor paars-wit te kiezen. "Ik sprak hem in de voorbereiding in Monaco. Hij vroeg me of ik niet naar Anderlecht kwam", geeft Mirallas aan in Het Laatste Nieuws.

"Er zouden nog goede spelers bijkomen, maar uiteindelijk wisten ze niet te halen wie ze wilden en nu loopt het heel moeilijk. Ik heb hem nog verwittigd", geeft Mirallas aan.

De (ex-)Rode Duivel ziet het dan ook somber in voor de Brusselaars. "Ze verliezen altijd nipt en hebben zo het gevoel dat ze meedoen, maar eigenlijk speelt hun keeper al een paar weken de wedstrijden van zijn leven. Ik las dat Saelemaekers nog over de titel spreekt, maar zouden ze niet beginnen met zich te plaatsen voor Play-Off 1", vraagt Mirallas zich af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws