Clement laat Vossen opnieuw uit Club Brugge-kern: Het leven bij een topclub

Clement laat Vossen opnieuw uit Club Brugge-kern: "Het leven bij een topclub"

28-09-2019 11:00
10

Club Brugge gaat zaterdagavond op bezoek bij KV Mechelen. Voor de wedstrijd Achter de Kazerne selecteerde Philippe Clement 21 spelers. In de kern is er echter opnieuw geen plaats voor Jelle Vossen.

In de bekerwedstrijd tegen Franc Borains maakte Vossen deel uit van de selectie, maar aan speelminuten kwam de spits niet. Zijn vrouw ventileerde haar frustraties op Instagram. Zo vond zij dat Clement te weinig respect toont voor haar man.

Clement reageerde in Het Laatste Nieuws op die berichten. "Ik heb een heel moeilijke job. Ik moet met 27 spelers en 15 mensen rondom het team werken. Als ik dan ook nog eens alle sociale media van hun vrouwen moet volgen, blijven er weinig uren over op een dag."

Geen vrienden maken
Zoals altijd maakt Clement in alle eer en geweten een selectie bij Club Brugge. "Keuzes maken om spelers tevreden te houden, doe ik niet. Ze moeten overtuigd zijn van het gemeenschappelijke doel. Dat is het leven bij een topclub", aldus Clement. De Club-trainer zette deze woorden kracht bij door Dion Cools opnieuw op te vissen.