UPDATE: 'PSG wil ruildeal met Juventus en Meunier nieuw leven inblazen'

UPDATE: 'PSG wil ruildeal met Juventus en Meunier nieuw leven inblazen'

27-09-2019 19:22 Laatste update: 01-11-2019 11:00
12

Thomas Meunier werd tijdens de afgelopen zomer nadrukkelijk bij Juventus genoemd. Uiteindelijk bleef hij bij PSG, maar volgens de Italiaanse krant Tuttosport heeft de Oude Dame de Rode Duivel nog altijd niet uit haar hoofd gezet.

Trainer Maurizio Sarri heeft voor de rechtsbackpositie weinig smaken en wordt geplaagd door blessures. Hij kan momenteel geen beroep doen op Mattia De Sciglio en Danilo. De clubleiding van Juventus is aan het werk gezet en moet voor 2020 versterking halen. Meunier is daarbij een serieuze optie. Bij PSG loopt zijn contract immers aan het einde van dit seizoen af.

Juan Cuadrado heeft zich aan het begin van het seizoen bewezen als waardige wingback, maar zijn toekomst in Turijn is onduidelijk. Het contract van de Colombiaan loopt volgend jaar af, verlengd is er nog altijd niet.

Indien Meunier niet komt, heeft Juventus nog een paar alternatieven achter de hand. Het gaat om Denzel Dumfries (PSV), Achraf Hakimi (Borussia Dortmund) en Youcef Atal (Nice). Die laatste speelde in het verleden nog bij KV Kortrijk.

Update: Juventus zou volgens Tuttosport al sneller werk willen maken van de komst van Meunier. De Oude Dame hoopt de Rode Duivel aankomende winter al te strikken. Om de prijs te drukken wil Juventus Emre Can richting PSG sturen. 

Update: Na weken van afwezigheid zat Mattia De Sciglio de laatste twee duels van Juventus weer in de kern van de Oude Dame. Spelen deed de verdediger na zijn dijbeenblessure nog niet, wel wakkerde hij weer de transfergeruchten aan. Volgens Calciomercato wil PSG de ruildeal met Thomas Meunier weer nieuw leven inblazen. Het is de bedoeling dat beide spelers wisselen tussen Juventus en PSG.