Verdediger hoopt niet meer op Rode Duivels: 'Zie wat daar allemaal rondloopt'

Verdediger hoopt niet meer op Rode Duivels: 'Zie wat daar allemaal rondloopt'

27-09-2019 09:08
7

Thomas Foket stuntte afgelopen speeldag in de Ligue 1 door met Stade Reims op het veld van PSG te winnen. De verdediger gaf een assist, maar droomt naar eigen zeggen niet meer van de Belgische nationale ploeg.

Op zijn 25e verjaardag klopte Foket PSG en zijn sterren met 0-2. "Alles viel samen", glundert hij. "Zeker met die assist in de slotminuten. Bij PSG hadden ze dit niet zien aankomen, hoor. Ik ben sowieso niet de man die na affluiten van shirtje wil wisselen - daar doe ik niet aan mee, zelfs al heet mijn tegenstander Neymar.”

De spelers van PSG waren teleurgesteld. Voor de Franse topclub had meer dan een jaar niet meer verloren in eigen huis. “Trouwens, stel dat ik zijn shirtje gewild had, ik had de kans niet gekregen”, gaat Foket tegenover Het Laatste Nieuws verder. “Terwijl wij gaan vieren waren met onze fans, was iedereen van PSG al naar binnen. Ze zijn niet eens meer tot bij hun supporters geweest.”

Rode Duivels
Foket presteert goed bij Stade Reims, maar denkt echter niet aan de nationale ploeg. "Of ik nog van de Duivels droom? Ik hoop er niet op, als ik zie wie daar allemaal rondloopt. Echt waar. Ik ben niet bezig met de nationale ploeg. Het enige wat ik kan doen, is met prestaties als deze weer in de schijnwerpers te komen."