Standard kan pas in de 91e minuut Lommel uit de beker knikkeren

26-09-2019 22:24
6

Standard heeft de volgende ronde van de Beker van België gehaald. De Rouches schakelden Lommel uit met 2-1. Het beslissende doelpunt van Standard viel pas in de 91e minuut.

Lommel heeft net niet voor een bekersprookje kunnen zorgen. De ploeg uit de Proximus League maakte het de leider van de Jupiler Pro League 90 minuten moeilijk. Helaas voor de Limburgers overleefden ze de blessuretijd in Luik niet. Met zijn tweede van de avond bracht Boljevic Standard een ronde verder. De Montenegrijnse aanvaller scoorde ook nog met het nodige geluk.

Voor de pauze had Boljevic Standard al eens op voorsprong gebracht, maar in het tweede bedrijf zorgde Sanyang voor de gelijkmaker. Standard liet zich iets voor het uur verrassen in eigen huis. De troepen van Preud'homme konden nadien dus op het nippertje verlengingen vermijden en kennen donderdagavond al hun volgende tegenstander in de Beker van België.