Verschueren blijft trouw aan Kompany: Hij zal hier nog voor jaren een rol spelen

Verschueren blijft trouw aan Kompany: "Hij zal hier nog voor jaren een rol spelen"

26-09-2019 18:06
17

Vincent Kompany stond voor de eerste keer sinds zijn blessure weer aan de aftrap voor Anderlecht. Hij moest tijdens de wedstrijd echter al snel terug naar de kant. Michael Verschueren reageert bij Bruzz op de blessure gevoeligheid van Kompany.

"Ik denk dat we eerst en vooral moeten kijken wat er aan de hand is en wat de oorzaak was. Ik weet nog niet of hij te vroeg begonnen is en daardoor hervallen is. Het kan ook dat het een ander type blessure is. We zullen zien", aldus Verschuren.

Kompany was nochtans gebrand om zijn ploeg aan de overwinning te helpen. "Hij zij dat hij wou spelen en de groep vooruit helpen, en hij heeft dat ook gedaan de eerste twintig minuten", doet Verschueren zijn relaas. "Maar goed, hij valt dan uit en nu is het aan ons om te puzzelen en oplossingen te vinden. Dat zullen we dan ook doen."

De sportief directeur maakt ook duidelijk dat Anderlecht nooit voor Kompany zal beslissen wanneer hij zijn spelers carrière moet stopzetten. "Dat is iets dat Vincent zelf moet beslissen. Maar hoe dan ook zal hij zijn rol blijven spelen in dit Anderlecht voor de komende jaren."