Verschueren tempert optimisme: De zorgen zijn zeker nog niet weg

Verschueren tempert optimisme: "De zorgen zijn zeker nog niet weg"

26-09-2019 17:00 Laatste update: 17:06
17

Michael Verschueren kon opgelucht ademhalen na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Beerschot. Voor de camera’s van Bruzz kwam hij nog eens terug op de overwinning.

"Deze wedstrijd moest gewonnen worden en hebben we gewonnen, dat is het belangrijkste", aldus de sportief manager. Verschueren was echter niet geheel tevreden. "We hebben karakter getoond maar ik blijf er bij, het moet nog steeds beter en het zal ook beter zijn. De zorgen zijn ook zeker nog niet weg, maar er zijn ook niet meer zorgen dan voordien."

Verschueren toonde zich erg positief voor de camera. "De club moet uit dit dal komen en zal hier ook uitkomen, dat is zeker." De manager viel echter niet te betrappen op opvallende uitspraken genre Alexis Saelemaekers na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge.

"Je gaat mij niet horen zeggen dat we in de titel geloven, ik denk dat dat niet respectvol is tegenover de ploegen die momenteel beter zijn dan ons", aldus Verschueren. Toch toont hij zich ook nog steeds voorzichtig ambitieus. "Ons doel is wel nog steeds Play-Off 1 en als je daarin zit moet je uiteraard voor de prijzen proberen te spelen. Maar ik vind het eigenlijk te vroeg om daar nu al over te spreken."