Breaking news

De Bruyne voorbij Hazard en Courtois en aast op Kompany

Update: 'Ploeggenoot Dolberg bekent schuld en hoopt ontslag te vermijden'

Update: 'Ploeggenoot Dolberg bekent schuld en hoopt ontslag te vermijden'

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019 om 12:45do 26-09-2019 om 12:45

Laatste update: donderdag 26 september 2019 om 19:42do 26-09-2019 om 19:42

Het horloge van Kasper Dolberg is mogelijk gestolen door een ploeggenoot bij OGC Nice. Vorige week werd in Franse media gemeld dat het peperdure sieraad ter waarde van 70.000 euro van de spits plots uit de kleedkamer was verdwenen. 

Het Franse L'Equipe meldt dat de achttienjarige Lamine Diaby-Fadiga als hoofdverdachte is aangewezen. Mocht de aanvaller daadwerkelijk schuldig zijn, dan is de kans groot dat hij door Nice wordt ontslagen.

Diaby is uitgenodigd voor een verhoor. Het horloge van Dolberg verdween op 16 september uit de kleedkamer van Nice. Franse media pakten een paar dagen later uit met het nieuws. Dolberg deed aangifte van diefstal, waarna de politie de hele selectie van Nice heeft ondervraagd. Volgens L'Equipe bleef Diaby al snel als enige verdachte over.

De achttienjarige Diaby kwam op zijn dertiende binnen bij Nice en wordt gezien als een van de grootste talenten van de club. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie voor de hoofdmacht. In totaal droeg hij wel zes keer het shirt van Nice in een officieel duel.

Update: Lamine Diaby-Fadiga heeft bekend dat hij het horloge van ploeggenoot Kasper Dolberg heeft gestolen bij OGC Nice, zo meldt het Franse persbureau AFP. De aanvaller verscheen donderdag in aanwezigheid van zijn advocaten op het trainingscomplex van de club. Daar heeft hij ook excuses aangeboden aan de Deen, trainer Patrick Vieira en aanvoerder Dante.

Diaby-Fadiga hoopt nu dat er een oplossing gevonden kan worden. Hij zou Dolberg hebben aangeboden om de schade te vergoeden. AFP stelt dat het talent sowieso een disciplinaire straf krijgt. Ook onmiddellijke ontbinding van zijn contract is nog een optie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws