Bolat over Lamkel Zé bij Antwerp: “Ik moest die jongen eens op zijn plaats zetten”

Bolat over Lamkel Zé bij Antwerp: “Ik moest die jongen eens op zijn plaats zetten”

26-09-2019 09:45
35

Didier Lamkel Zé is een veelbesproken figuur bij Royal Antwerp Football Club. Ook Sinan Bolat had al de nodige problemen met het woelwater.

“Kijk, dat met Didier moest er ooit van komen”, begint Bolat tegenover Het Nieuwsblad. “Ik ben altijd positief met hem geweest. Maar ik zei hem ook altijd: 'Stop alsjeblief met je gedoe. Misschien denk jíj dat het goed overkomt, maar dat is niet zo.' Op een bepaald moment was het te veel.”

”Als je net bent uitgeschakeld in Europa (door een domme rode kaart van Lamkel Zé, red.), moet je ontgoocheld zijn”, gaat Bolat verder. “Al is het maar een dag of twee, dan ben je wat teruggetrokken en lach je minder. Maar dat was niet het geval. Dus moest ik die jongen eens op zijn plaats zetten.”

Nu houdt Bolat zich meer gedeisd. “Ik wil niet dat het lijkt alsof ik er altijd bij betrokken ben als er problemen zijn, gewoon omdat ik als enige het lef had om iets tegen Didier te zeggen - in zijn gezicht in plaats van achter zijn rug. Ik was altijd iemand die de ploeg ging motiveren of zei waar het op stond. Nu is het aan anderen. Voor de rest is dat voorval met Didier afgesloten. Hij heeft veel kwaliteiten en ik hoop dat hij het goed blijft doen.”