Beker van Belgie: Tau bevrijdt Club Brugge, AA Gent boekt ruime zege

25-09-2019 22:25 Laatste update: 22:38
5

Woensdagavond zijn er elf wedstrijden afgewerkt in de Beker van België. Club Brugge had moeite met amateurclub Fransc Borains, maar plaatst zich net als AA Gent en Moeskroen voor de volgende ronde.

Francs Borains - Club Brugge 0-3
De bezoekers kregen een pak kansen in de eerste helft, maar de ploeg van Philippe Clement toonde opnieuw een gebrek aan efficiëntie. Ook na de pauze bleeft Blauw-Zwart morsen met de kansen, tot Percy Tau de ban kon breken en de 0-1 scoorde. David Okereke zette met twee goals de 0-3 eindstand op het scorebord.

Eendracht Aalst - KAA Gent 0-4
De troepen van Jess Thorup boekten een makkelijke zege bij amateurclub Aalst. De Buffalo's kwamen na negen minuten al op voorsprong via Kvilitaia. Na de pauze verdubbelde de Georgiër de score. Dylan Bronn en debutant Dylan Mbayo bezorgden Gent uiteindelijk een makkelijke 0-4 overwinning tegen Aalst.