Beker van België: Zulte Waregem, KV Kortrijk en Oostende stoten door

25-09-2019 21:55 Laatste update: 22:02
1

Woensdagavond worden elf wedstrijden afgewerkt in de Beker van België. Eersteklassers KV Oostende, KV Kortrijk, Zulte Waregem en Sporting Charleroi stoten door naar de volgende ronde.

Mandel United - KV Oostende 0-2
De ploeg van Kåre Ingebrigtsen pakte een zuinige zege tegen amateurclub Mandel United. Nicolas Rajsel verzilverde na acht minuten al een strafschop. Na de rust verdubbelde Fashion Sakala de score.

FC Seraing - KV Kortrijk 1-3
Kortrijk kwam in de eerste helft op voorsprong via Fraser Hornby, maar amateurclub Seraign prikte meteen terug via Sanogo. Kort voor het rustsignaal Hervé Kage de 1-2. Julien De Sart legde in de tweede helft de 1-3 eindstand vast

Zulte Waregem - Duffel 4-2
De troepen van Franky Dury boekten een ruime zege tegen Duffel, dat wel op voorsprong kwam na amper vijf minuten via Verlinden. De 0-2 was zelfs in de maak, maar de pegel van Yildiez spatte uiteen op de dwarsligger.

Zulte Waregem stelde kort voor de rust orde op zaken via Omar Govea. Na de pauze ging Essevee op en over Duffel. Via Bruno (2) en Larin liepen de West-Vlamingen uit tot 4-1. Cobos maakte nog de 4-2 vanop de stip.