‘Clement gaat jongelingen en invallers Club Brugge de kans geven in de beker’

‘Clement gaat jongelingen en invallers Club Brugge de kans geven in de beker’

Gepubliceerd: woensdag 25 september 2019 om 13:26wo 25-09-2019 om 13:26

Club Brugge wil een bekerdrama zoals vorig seizoen tegen Deinze absoluut vermijden. Toch zal coach Philippe Clement jongelingen en invallers de kans geven tegen Francs Borains.

Het Laatste Nieuws meldt dat Ruud Vormer, Hans Vanaken en Clinton Mata op de bank zullen starten. Deli, Mitrovic en Diatta zijn zelfs niet geselecteerd. Clement zou het bekerduel met de amateurs zien als een ideaal leermoment. De oefenmeester wil echter ook de kwalificatie afdwingen.

Jongelingen Van der Brempt, De Ketelaere en Kossounou zullen zo goed als zeker in de basis beginnen bij Club Brugge. Ook krijgen een handvol invallers hun kans. Vossen (58 minuten), Vlietinck (125 minuten), Schrijvers (166 minuten) en Horvath (180 minuten) worden ook verwacht. Het is nog de vraag of aanvaller Diagne fit genoeg is.

Het kan zijn dat spelers zoals Mechele, Rits, Openda of Okereke die tegen Anderlecht (grotendeels) aan de kant bleven de basisopstelling zullen aanvullen. Voor Dion Cools is er zelfs geen plaats in de selectie. Sobol zal misschien noodgedwongen moeten spelen door de afwezigheid van Ricca.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws