Club Brugge-fans pikken tegenstand in stadiondossier niet en pakken Groen vzw aan

Club Brugge-fans pikken tegenstand in stadiondossier niet en pakken Groen vzw aan

25-09-2019 11:14
154

Bij Club Brugge wil men heel graag een nieuw stadion bouwen. Enkele mensen en groepen houden dat evenwel tegen. Een van de groepen is Groen vzw. Op Facebook nemen de fans van Club Brugge nu wraak op hun tegenstanders.

Groen vzw heeft niets met de politieke partij groen te maken en ook al niet met Cercle Brugge. De fans van van Club Brugge hebben het wel op Groen vzw gemunt. De organisatie diende immers beroep in tegen de stadionplannen van Club Brugge. De fans van Blauw-Zwart pikken dat niet en 'gijzelen' momenteel de Facebookpagina van de vzw.

Op het komende event van de vzw schreven al meer dan 1.000 mensen zich in op de Facebook-pagina om voor verwarring te zorgen. Ook de reacties onder de aankomende wandeling zijn niet van de poes. Her en der duikt er een middelvinger op en de mensen achter de vzw worden uitgescholden voor lafaards. De beheerder van de pagina verwijderde al heel wat berichten, maar er komen er almaar meer bij.

Geduld Club Brugge-fans is op
"Ons geduld is op en dat willen we met deze actie duidelijk maken", stelt Hans ­Noyelle, woordvoerder van actiegroep Taskforce 5 na 12 in Het Nieuwsblad. "Afgelopen zondag moesten heel wat supporters de topper tegen Anderlecht in de regen bijwonen. Het Jan Breydelstadion is versleten, een nieuw stadion is nodig. En zolang zij ons geen groen licht geven, zullen wij hún activiteiten boycotten."