Makelaar Nasri legt moeilijk begin bij Anderlecht uit: “Hij geneert zich”

Makelaar Nasri legt moeilijk begin bij Anderlecht uit: “Hij geneert zich”

Gepubliceerd: woensdag 25 september 2019 om 09:28wo 25-09-2019 om 09:28

Laatste update: woensdag 25 september 2019 om 09:28wo 25-09-2019 om 09:28

Samir Nasri heeft zich nog niet kunnen doorzetten bij RSC Anderlecht. Fysiek is de Fransman niet in orde en de afgelopen weken kampte hij ook met kwaaltjes. Makelaar Alain Migliaccio geeft meer uitleg tegenover Het Laatste Nieuws.

Tegen Beerschot kan Nasri weer minuten maken. "Samir zelf heeft er goeie hoop op. Hij is opnieuw speelklaar, na wat een moeilijke periode was. In aanloop naar Standard kreeg hij een keelontsteking. Een zware variant, bovendien, waardoor hij dágen ziek was. En hij had al een fysieke achterstand, hé."

Nasri voelt een zeker schaamte omdat hij nog niet heeft kunnen brengen wat van hem verwacht wordt bij Anderlecht. "Hij geneert zich", gaat Migliaccio verder. "Omdat hij nog niet echt iets heeft kunnen bijbrengen. Hij had de voorzitter, Vincent (Kompany, red.) en de supporters meer willen bieden. Hij wil vaker het verschil maken."

Nasri heeft nog geen spijt van zijn keuze. "Anderlecht is nog niet top, Samir evenmin, maar het voetbal is vaak wel bevredigend, toch? Wel, dan komt het wel in orde, hoor. Het is zeker niet zo dat we spijt hebben van onze keuze omdat het minder loopt. Samir is bijzonder gelukkig in Brussel. (lacht) En mocht hij nu nog wat meer kunnen spelen..."

Poll

Is Nasri een meerwaarde voor Anderlecht?

(354 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws