Peeters na kwalificatie: Standard of Club Brugge, mij maakt het echt niets uit

Peeters na kwalificatie: "Standard of Club Brugge, mij maakt het echt niets uit"

24-09-2019 23:44
6

KVC Westerlo zal in de trommel verdwijnen voor de loting van de achtste finales van de Croky Cup. Dinsdagavond klopte het Waasland-Beveren met 3-4, waardoor de club uit Eerste Klasse B verder bekert. Trainer Bob Peeters is trots op zijn troepen, maar als een verrassing kwam de overwinning niet.

"Een verdiende kwalificatie op basis van onze sterke tweede helft, waarin we Waasland-Beveren op alle vlakken overpowerd hebben", werpt Peeters bij Het Laatste Nieuws zijn licht over de kwalificatie. "Fysiek zijn we top, maar we moeten met lef en durf spelen om een resultaat te boeken. Op die manier hebben we de 3-1-achterstand nog omgezet in een 3-4-zege. Dit is de manier waarop ik mijn ploeg wil zien voetballen."

Westerlo heeft dus een nieuwe kans om een topploeg te loten. "Mijn spelers zullen nu wellicht verkondigen dat ze hopen op een grote naam zoals Standard of Club Brugge, maar voor mij maakt het echt niets uit", heeft Peeters geen voorkeur. "Bekerwedstrijden zijn voor ons een goeie manier om iedereen betrokken te houden en jongens te laten spelen die in de competitie minder aan de bak komen."