Antwerp-supporters blij: “Ze houden van een enfant terrible als Lamkel Zé”

Antwerp-supporters blij: “Ze houden van een enfant terrible als Lamkel Zé”

24-09-2019 07:28
19

Lamkel Zé werd uitgespuwd na de rampzalige avond tegen AZ Alkmaar, maar volgens Patrick Goots houden de supporters van Antwerp van het woelwater.

“De Antwerp-fans houden van een enfant terrible als Lamkel Zé”, begint Goots aan Het Nieuwblad. “Sommigen zullen hem na die rode kaart tegen AZ een eikel blijven vinden en hem de Europese uitschakeling blijven verwijten, maar de meesten bedekken dat voorvalletje met de mantel der liefde.”

Goots weet dat Lamkel Zé belangrijk is voor Antwerp. “Ik moet toegeven: ik zag hem al betere wedstrijden spelen dan tegen Cercle, maar hij scoorde wel twee keer. Daarom is hij zo belangrijk voor de ploeg. Of hij de boodschap nu begrepen heeft, weet ik niet. Het is niet omdat hij vorige week 23 werd, dat hij plots volwassen is.”

“Hij moet zijn speelse karakter behouden, maar men moet hem wel tegen zichzelf beschermen”, gaat Goots verder. “Bij een gele kaart kan je hem maar beter naar de kant halen. Tegenstanders zullen hem blijven provoceren en dan kunnen de stoppen doorslaan. Misschien zet Bölöni hem donderdag wel tegen Van Damme. Dan weten we direct of hij zijn lesje geleerd heeft.”