De 'messias van Anderlecht' lijkt (bijna) klaar: 'Roofe reist mee naar Beerschot'

De 'messias van Anderlecht' lijkt (bijna) klaar: 'Roofe reist mee naar Beerschot'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 21:19ma 23-09-2019 om 21:19

De beloften van RSC Anderlecht speelden maandagavond tegen hun leeftijdsgenoten van KAA Gent. Bij paars-wit was er geen spoor van Kemar Roofe te bespeuren. Volgens La Dernière Heure zal Roofe woensdag wel met de A-kern van Anderlecht afreizen richting Beerschot.

Roofe trainde de voorbije dagen voluit bij Anderlecht. Tegen Club Brugge zat hij nog niet in de selectie, maar tegen Beerschot komt er volgens onze Waalse collega's verandering in. Roofe speelde dan maandag niet tegen de beloften van Gent, maar trainde met Craig Bellamy om de bekermatch in Antwerpen te halen.

Verwacht wordt nu dat Roofe tegen Beerschot op de bank begint, maar daarna zijn officiële debuut maakt voor Anderlecht. Deze zomer plukte Anderlecht de aanvaller weg uit Leeds. Bij aankomst was Roofe geblesseerd, waardoor hij nog geen minuut speelde voor paars-wit. De voorbije matchen moesten onder meer Pieter Gerkens en Isaac Kiese Thelin de aanval van Anderlecht dragen. Dat werd geen succes. Roofe moet met zijn doelpunten de verlosser van Anderlecht worden. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat Roofe gaat slagen bij Anderlecht?

(552 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws