Musona scoort bij de beloften van Anderlecht, paars-wit verslaat Gent

Musona scoort bij de beloften van Anderlecht, paars-wit verslaat Gent

23-09-2019 20:00 Laatste update: 21:25
9

Maandag gaat de U21-competitie verder. De beloften van Anderlecht ontvangen hun leeftijdsgenoten van KAA Gent. Bij Anderlecht mocht Knowledge Musona zijn rentree maken. Samir Nasri maakt maandagavond geen minuten bij Anderlecht. 

Musona speelde dit seizoen nog niet bij de A-ploeg. Dat had alles te maken met een hernia. Of hij bij Anderlecht een nieuwe kans gaat krijgen is nog de vraag. Vorig seizoen verdween hij al snel uit beeld en werd uiteindelijk verhuurd aan Lokeren. 

Qua andere A-kernspelers valt het maandag bij Anderlecht mee. Nasri doet niet mee. Verder zien we wel enkele jongeren die dicht bij de A-ploeg staan. Denken we aan Thierry Lutonda en Antoine Colassin, die laatste warmde zondag nog op in de topper tegen Club Brugge. Uiteindelijk viel de jonge aanvaller niet in bij de grote jongens.

Update: De beloften van Anderlecht hebben die van Gent met 3-2 verslagen. De Buffalo's kwamen op voorsprong, maar Colassin maakte gelijk. Musona zorgde nadien voor de 2-1. Mehssatou liet Anderlecht nog verder uitlopen. Gent kwam daarna niet verder dan de aansluitingstreffer. Bij Anderlecht kwam Roofe in tegenstelling tot de verwachtingen niet in actie. De aanvaller trainde apart en reist met de A-ploeg woensdag mee af naar Beerschot.