Vandenbempt stelt zich vragen bij beleid Anderlecht: Hoe lang gaat dit duren?

Vandenbempt stelt zich vragen bij beleid Anderlecht: "Hoe lang gaat dit duren?"

23-09-2019 19:46 Laatste update: 19:53
28

Het gaat van kwaad naar erger bij RSC Anderlecht. De fiere Brusselaars zijn aan de competitie begonnen met 5 op 24. Volgens Peter Vandenbempt loopt er heel veel fout bij paars-wit, zowel op als naast het veld.

"Waar blijft die spits, Kemar Roofe, die een week of 2, 3 buiten strijd zou zijn? Hij is er nog altijd niet. Waar is Samir Nasri naartoe? Die gewezen ster van de Premier League moest een van de leidersfiguren worden en de jongeren naar een hoger niveau begeleiden", aldus Vandenbempt op de website van Sporza.

"Wat doet Frank Arnesen zoal in Neerpede? Waarom gaat die ploeg keer op keer na de rust de dieperik in? Zijn ze niet bezig met enkele talentvolle jongeren te verbranden, want die gaan mee kopje onder? En vooral: hoe lang gaat dit nog duren? Ik hoor zeggen dat Anderlecht stelt dat het seizoen vandáág begint. Dat kan een plausibel statement zijn, met een op papier haalbaar programma."

"Maar het is wel een mijnenveld waar Anderlecht de komende maand door moet, te beginnen met de bekerwedstrijd woensdag tegen Beerschot op een uitverkocht Kiel en zondag - ongelofelijk maar waar - twee kelderkrakers in onze competitie: Cercle Brugge-Eupen en... Anderlecht tegen Waasland-Beveren", besloot Vandenbempt.