Liverpool en Manchester United moeten in actie komen na faillissement Thomas Cook

Liverpool en Manchester United moeten in actie komen na faillissement Thomas Cook

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 18:26ma 23-09-2019 om 18:26

Liverpool en Manchester United behoren tot de 'gedupeerden' van het faillissement van reisbureau Thomas Cook. Beide Premier League-grootmachten boden voetbalreizen aan via de maandag ter ziele gegane reisorganisatie.

Manchester United stelde via Thomas Cook reisarrangementen samen voor de komende twee Europa League-uitwedstrijden tegen AZ en Partizan Belgrado. "Toen wij hoorden van het naderende faillissement van Thomas Cook, zijn we meteen in actie gekomen", laat een woordvoerder van The Mancunians weten aan Sky Sports. "We zullen ons uiterste best doen om met de gedupeerde fans in contact te komen en ze bij te staan."

Ook voor de regerend Champions League-winnaar heeft het bankroet van Thomas Cook directe gevolgen: de reisorganisatie stelde voor elke thuiswedstrijd van Liverpool 360 'hospitality arrangements' samen. "We zijn op dit moment bezig met het in kaart brengen van de impact voor de supporters die via Thomas Cook een arrangement besteld hebben. Zodra we daar meer over weten, zullen we de fans informeren", aldus The Reds.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws