Belgische voetbalbond bedankt Sylla na duel tegen Genk: 'Jij bent een voorbeeld'

23-09-2019 17:29
7

KRC Genk won dit weekend met 3-1 van KV Oostende. Bij de bezoekers toonde Idrissa Sylla zich een sportieve speler. Dat kon men ook bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond op waarde schatten.

In de tweede helft van KRC Genk – Zulte Waregem moesten de bezoekers achtervolgen. In de 68e minuut kende scheidsrechter Bram Van Driessche Zulte Waregem een corner toe. Bij Genk begreep men niets van de beslissing, want Sylla raakte de bal aan. De aanvaller van Zulte Waregem gaf dat ook eerlijk toe.

Nadat Van Driessche en Sylla een kort gesprekje voerden, veranderde de scheidsrechter van mening. KRC Genk mocht intrappen. Bij de KBVB bedanken ze nu Sylla voor zijn actie. 'Dank je wel Sylla, jij bent een voorbeeld op het gebied van fair play', klinkt het bij de bond.