Luckassen blijft positief bij Anderlecht: Heb ik bij PSV en Hertha nooit gezien

Luckassen blijft positief bij Anderlecht: "Heb ik bij PSV en Hertha nooit gezien"

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 12:15ma 23-09-2019 om 12:15

Derrick Luckassen heeft het tij bij zijn debuut niet kunnen keren voor Anderlecht. De Nederlander ging met de rest van de ploeg ten onder, maar is wel onder de indruk van de werking bij Anderlecht.

Luckassen had een belangrijke goal kunnen maken, maar Simon Mignolet kon redden. "Ik besloot om de bal in één keer te nemen en raakte 'm ook goed. (zucht) Alleen ging hij recht op de keeper af", zucht hij bij Het Laatste Nieuws.

Luckassen was doodop na de partij. "Club had jongens voorin die maar bleven gaan. Iedereen zag dat het langs onze kant niet goed was. Nochtans lag er ruimte die we konden benutten, maar onze tweede bal was de hele wedstrijd slecht."

Hij heeft wel absoluut geen spijt van zijn transfer. "Ik ben echt onder de indruk. Echt, de trainingen, de wedstrijdvoorbereiding, de tools die we krijgen... Bij PSV en Hertha Berlijn heb ik het nooit zo gezien."

Ongeloofwaardig?
Anderlecht heeft nu 5 op 24, maar probeert positief te blijven. "Ik begrijp dat we ongeloofwaardig overkomen naar de buitenwereld toe. Vincent benadrukte na de match ook het belang dat we eindelijk een keertje moeten gaan winnen. Dat zou een keerpunt zijn voor deze groep."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws