Tau niet onder de indruk van Anderlecht: Anderlecht deed wat het kon

Tau niet onder de indruk van Anderlecht: "Anderlecht deed wat het kon"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 22:49zo 22-09-2019 om 22:49

Percy Tau kreeg van Philippe Clement nog eens de kans om zijn kunnen vanaf het begin van de wedstrijd te tonen. De Zuid-Afrikaan stelde niet teleur en was tevreden met de 2-1 overwinning tegen Anderlecht. Op de officiële website van Club Brugge doet hij zijn relaas van de wedstrijd. 

 "Ik ben heel blij met het resultaat en ook met de manier waarop", begint Tau zijn wedstrijdanalyse. "We creëerden heel wat kansen, werkten er ook heel hard voor en ik was dan ook verrast dat het maar 1-1 stond bij de rust. Onze tactiek was om Anderlecht meteen bij de keel te grijpen en dat lukte vrij aardig", analyseert Tau verder.

Anderlecht botste tegen Club op zijn limieten, dat merkte ook Tau op. "Ik vind dat dit Anderlecht deed wat het kon, maar doordat we zeer hoog druk zetten, kwamen zij bijna nooit tot een vloeiende aanval", aldus de aanvaller. Er werden echter maar twee doelpunten gepuurd uit de vele kansen. Een werkpunt aldus Tau. "Het was duidelijk dat dat wij op tactisch vlak de betere waren, alleen vergaten wij de vele kansen af te maken", legt hij de tekortkoming van Club vandaag bloot.

Ten slotte kwam Tau ook nog terug op zijn eigen prestatie: "Ik was heel blij dat ik nog een keer aan de aftrap verscheen, maar voor alle aanvallers bij Club geldt de regel dat je op ieder moment klaar moet zijn. Ik denk dat mij dat vrij aardig gelukt is."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws