Benson vol vertrouwen: “Vroeg of laat komt het altijd in orde met mij”

Benson vol vertrouwen: “Vroeg of laat komt het altijd in orde met mij”

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 22:07zo 22-09-2019 om 22:07

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 22:14zo 22-09-2019 om 22:14

Een kleine blessure aan de quadriceps weerhield Manuel Benson lange tijd van zijn officieel debuut voor Antwerp. De 22-jarige winger is echter weer fit en klaar om te spelen. Tegenover het Laatste Nieuws komt hij nog eens terug op zijn transfer van Genk naar Antwerp.

Benson verhuisde pas laat in de transferperiode van Genk naar Antwerpen. Initieel was hij dan ook van plan het seizoen te volmaken bij de Limburgers. "Ik had deze zomer even het gevoel dat ik echt mijn kans ging krijgen in Genk, maar dat ging al snel voorbij”, aldus Benson.

De jonge Belg kreeg maar 91 minuten gespreid over drie wedstrijden in augustus en trok zijn conclusies. "'Het zal toch niet weer zo'n seizoen worden?', dacht ik toen. Twee jaar geleden kende ik een dramatisch jaar bij Genk, met amper speelkansen”, doet de voormalige Moeskroen-huurling zijn relaas.

Antwerp gooide Benson dus een reddingsboei, toch zal hij ook bij de Great Old moeten knokken voor zijn plaats. “Klopt, het wordt knokken voor de plaatsjes. En ik hou er rekening mee dat ik even moet wachten op mijn kans. Maar toch voelt dit anders", aldus Benson.

"De club betaalde een stevige transfersom (3 miljoen euro, red.), wat wijst op veel vertrouwen.  Als ik goed in mijn vel zit - en dat is bij Antwerp het geval - gaat het vroeg of laat altijd wel in orde komen met mij”, besluit een hoopvolle Benson. Nu is het enkel nog wachten op zijn officiële debuut.

Poll

Zal Benson slagen bij Antwerp?

(459 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws