Vormer is tevreden na winst: “We hebben heel veel kansen gehad”

Vormer is tevreden na winst: “We hebben heel veel kansen gehad”

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 21:30zo 22-09-2019 om 21:30

Club Brugge won de topper van de achtste speeldag met 2-1. Club kende al bij al niet al te veel problemen met Anderlecht, maar vergat de score uit te diepen. Ook Ruud Vormer zag dat het goed was, zo staat te lezen in HLN .

Kansen in overvloed voor Blauw-Zwart, dat ervaarde ook aanvoerder Ruud Vormer. "We hebben heel veel kansen gehad. Zij scoren een knullige goal in de eerste helft, maar voor de rest was het niet zo heel veel van hun kant", aldus Vormer.

Vormer zag evenwel ook punten voor verbetering, onder andere het feit dat er maar twee keer gescoord werd ondanks een overvloed aan kansen. “Iedereen wil scoren. Als we blijven trainen vallen ze de volgende keer wel binnen”. Toch was de aanvoerder over het algemeen meer dan tevreden. “We hebben een hele goede wedstrijd laten zien vandaag. We moeten op dit elan blijven doorgaan. Woensdag is het alweer bekervoetbal, ook dat is belangrijk”, besluit een ambitieuze Vormer.  

Het worden inderdaad drukke weken voor Vormer en zijn manschappen. Volgende woensdag is er de bekerwedstrijd tegen Francs Borains. Dat wordt maar een klein tussendoortje voor het echte werk: Club moet in oktober aan de bak tegen onder meer Real Madrid, KAA Gent, PSG en Standard Luik.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws