Meunier over zijn tegenvallende status bij PSG: Dat is frustrerend

Meunier over zijn tegenvallende status bij PSG: "Dat is frustrerend"

22-09-2019 15:45 Laatste update: 15:56
1

Thomas Meunier mocht woensdag tegen Real Madrid (3-0) voor het eerst dit seizoen een volle wedstrijd spelen namens Paris Saint-Germain. Meunier greep de kans met beide handen aan door het slotakkoord te verzorgen. Onze landgenoot denkt echter niet dat hij plots onbetwistbaar is.

"Mijn doelpunt? Ik denk dat het niets zal veranderen", vreest Meunier bij RMC Sport. Er zit voor Meunier niets anders op dan te blijven knokken voor zijn plaats. "Mijn filosofie en mentaliteit zijn nooit veranderd. Ik zei, vanaf mijn eerste stappen hier, dat ik tot het einde van mijn contract, of meer toegewijd zal blijven aan PSG", toont de 39-voudig Rode Duivel zich trouw.

Meunier laat weten dat trainer Thomas Tuchel altijd op hem kan rekenen. Zelfs als hij slechts sporadisch speeltijd krijgt. Al erkent Meunier ook dat hij niet gelukkig is met zijn status. "Natuurlijk is het soms een beetje frustrerend. Het plezier is om te voetballen."

Onze landgenoot is echter niet rancuneus richting Tuchel. "Er moeten keuzes worden gemaakt en de coach heeft altijd het laatste woord. Het belangrijkste is om actief te blijven. Ik train goed, heb geen blessure, ben beschikbaar voor de groep, en daarna zien we wel."