Aframmeling voor Anderlecht? Dat is wel heel cynisch, allemaal ramptoeristen

Aframmeling voor Anderlecht? "Dat is wel heel cynisch, allemaal ramptoeristen"

22-09-2019 10:18 Laatste update: 10:37
12

Sommige supporters van RSC Anderlecht zullen zondag met dichtgeknepen billen naar Brugge afreizen. Met amper vijf punten op de teller staat de ploeg van Vincent Kompany immers voor een aartsmoeilijke uitwedstrijd bij ploeg-in-vorm Club Brugge. Volgens Imke Courtois hoeven de Brusselaars echter niet te wanhopen.

De algemene teneur is dat Club straks (eenvoudig) wint van Anderlecht. "Uit respect voor Anderlecht: neen", reageert Courtois daarop bij De Zondag. "Ok, ik zou mijn geld ook op Club zetten, maar alles kan. Dat zijn allemaal ramptoeristen. Doe ik niet aan mee. Ik geef graag wat tegenwind."

Stiekem hopen de Brugse fans zelfs dat hun helden er een doelpuntenkermis van maken tegen de grote rivaal. "Dat is echt wel heel cynisch", aldus Courtois. "Ok, de kans is klein dat Anderlecht wint op Club, maar ze krijgen van mij nog steeds krediet."

Als Club ook écht zou winnen van Anderlecht, bedraagt de kloof tussen beide teams aan het eind van september al twaalf punten. Bovendien heeft Brugge nog een wedstrijd te goed tegen Sporting Charleroi ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag krijgen we de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht! Wie zie jij winnen? 🤔 #CLUAND #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Vormer #Chadli #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on