Club Brugge duwt Anderlecht verder de dieperik in: gigantische promotie!

Club Brugge duwt Anderlecht verder de dieperik in: gigantische promotie!

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 09:00zo 22-09-2019 om 09:00

Laatste update: zondag 22 september 2019 om 13:32zo 22-09-2019 om 13:32

In de Jupiler Pro League staat ons zondag de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht te wachten. Een wedstrijd waar beide supportersclans al weken naar uitkijken. Dankzij Ladbrokes wordt deze topper nu nog net dat tikkeltje specialer.

GIGAPROMO! Club Brugge wint én houdt de 0 tegen Anderlecht: nu bijna TIEN KEER JE INZET! KLIK HIER!

De bookmaker heeft namelijk een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie!

Onklopbaar Club Brugge
En vooral voor de supporters van Club Brugge wordt het een wedstrijd om naar uit te kijken. Het lijkt namelijk niet te kloppen in de competitie. Al 6 keer op rij ongeslagen en met Simon Mignolet achterin een sluitstuk dat bijzonder moeilijk te passeren blijkt.

De laatste jaren doet het het ook steevast bijzonder goed tegen de Brusselaars. In eigen huis verloor het maar amper 1 van de laatste 6 wedstrijden. 4 van de laatste 6 partijen werden zelfs gewonnen van Anderlecht.

Sukkelend Anderlecht
Daarnaast is ook Anderlecht niet al te best begonnen aan het seizoen. Amper 1 keer gewonnen in 7 wedstrijden en daardoor dus ook slechtste 13de in de competitie. Vooral aanvallend stokt het, met maar 5 doelpunten in 7 wedstrijden.

Ook achterin kampt het met problemen. Gemiddeld minstens 1 tegendoelpunt per partij én het zit ook zonder speler-trainer Vincent Kompany. De blessuregevoelige verdediger ligt in de lappenmand.

(Lees verder onder de afbeelding)

Promotie
Voor deze promotie gaan we dan ook voor winst van de Bruggelingen, samen met een ongeslagen Mignolet. Als Club Brugge wint en de 0 houdt krijg je normaal gezien 2,87 keer jouw inzet. Bij winst wordt dat dus verdriedubbeld! Zet je €1 in, krijg je in totaal maar liefst €9,61! Wil je ook meedoen? Klik dan op één van de links in het artikel!

GIGAPROMO! Club Brugge wint én houdt de 0 tegen Anderlecht: nu bijna TIEN KEER JE INZET! KLIK HIER!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag krijgen we de topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht! Wie zie jij winnen? đŸ€” #CLUAND #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Vormer #Chadli #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws