Lamkel Zé helpt Antwerp aan een eenvoudige zege tegen Cercle Brugge

21-09-2019 21:53
2

Royal Antwerp FC heeft zaterdagavond eenvoudig gewonnen van Cercle Brugge. Met twee doelpunten was Didier Lamkel Ze de grote man bij The Great Old.

Lamkel Ze bewees nog eens waarom Antwerp hem aan boord hield. Op de Bosuil scoorde hij de eerste en de laatste goal tegen Cercle Brugge. Na twintig minuten mocht hij voor de eerste keer juichen. Een assist van Defour ging aan het doelpunt vooraf.

Antwerp was beter, maar slikte na 35 minuten wel de gelijkmaker. Arslanagic vloerde zijn ploegmaat Bolat. Eerder in de match – na 4 minuten al – zag Cercle een doelpunt van Gory afgekeurd worden na ingrijpen van de VAR.

Via Mbokani kwam Antwerp in de tweede helft terug op voorsprong. Lamkel Ze maakte daarna de klus af. Cercle Brugge kreeg na de pauze niets meer klaar. Door de zege telt Antwerp nu zoals leider Standard en Moeskroen - dat niet verder kwam dan een 1-1 tegen Waasland-Beveren - vijftien punten.