Kompany heeft knoop door te hakken: 'Terugkeer Trebel, jonge Kana of 'Zorro'?'

Kompany heeft knoop door te hakken: 'Terugkeer Trebel, jonge Kana of 'Zorro'?'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 14:20za 21-09-2019 om 14:20

RSC Anderlecht krijgt zondag voor de vierde keer op rij een topclub voor de kiezen geschoven. Na wedstrijden tegen KRC Genk, Standard Luik en Royal Antwerp FC volgt een duel met rivaal Club Brugge. Vincent Kompany heeft nog wat kopbrekers voor hij naar het Jan Breydel-stadion afreist.

Vooral de positie van verdedigende middenvelder moet nog ingevuld worden. Tegen Antwerp kreeg de jonge Albert Sambi Lokonga zijn kans, maar hij pakte rood in de slotfase van het duel. Daardoor moet Kompany tegen Club iemand anders opstellen op die plek. Het Laatste Nieuws ziet drie mogelijke kandidaten.

De eerste is de verguisde Adrien Trebel. De Fransman leek geen toekomst meer te hebben bij paars-wit, maar kwam maandag toch in actie bij de beloften. Wilde Kompany hem klaarstomen voor het echte werk? Ook de jonge Marco Kana is een optie. De youngster keert terug uit blessure.

Tot slot mag Peter Zulj hopen op een basisplaats. De linkspoot was er de voorbije week ook niet bij, maar kan zijn terugkeer vieren. Dat zou dan wel met een masker gebeuren.

Poll

Wie zou jij op de zes zetten?

(309 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws