SELECTIE: Clement heeft Diagne niet nodig om rivaal Anderlecht te bekampen

SELECTIE: Clement heeft Diagne niet nodig om rivaal Anderlecht te bekampen

21-09-2019 14:03 Laatste update: 14:26
22

Club Brugge is helemaal klaar voor de komst van RSC Anderlecht. De vicekampioen doet het uitstekend in de competitie, waar het de grootste titelkandidaat lijkt. Philippe Clement heeft zijn selectie voor het treffen met de rivaal bekendgemaakt.

Er is slechts één verrassing bij de 21 namen te vinden: aanwinst Mbaye Diagne staat niet op de lijst. Midweeks kreeg de aanvaller nog een invalbeurt tegen ex-club Galatasaray, maar daarin blonk hij niet bepaald uit. Nu valt hij dus zelfs buiten de selectie.

Bij de andere vaste waarden valt er geen enkele blessure of schorsing te noteren, dus heeft Clement de luxe om zijn sterkst mogelijke elftal op te stellen. Dat betekent dat Jelle Vossen opnieuw buiten de selectie valt. De spits zal het topduel vanuit de tribunes moeten gadeslaan.

Van de voorlopige namen moeten er wel nog drie afvallen om het wedstrijdblad te vullen. Club Brugge kan Anderlecht zondag nóg een beetje dieper de grond in boren. Blauw-Zwart totaliseerde veertien punten uit zes matchen, terwijl Anderlecht met vijf punten uit zeven duels belabberd presteert.