Van Handenhoven spreekt na ontslag bij Anderlecht: Paste niet meer in profiel

Van Handenhoven spreekt na ontslag bij Anderlecht: "Paste niet meer in profiel"

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 12:41za 21-09-2019 om 12:41

De voorbije jaren werkte Gunther Van Handenhoven als teammanager bij RSC Anderlecht. Enkele weken geleden kwam daar verandering in. Anderlecht bedankte Van Handenhoven voor bewezen diensten. Nu reageert hij zelf voor het eerst op het ontslag.

Toen Marc Coucke en later Vincent Kompany naar Anderlecht kwamen, kregen heel wat medewerkers bij Anderlecht hun C4. Van Handenhoven bleef evenwel lang op post, maar daar kwam begin september verandering in. “Ze waren niet meer tevreden over mij. Anders krijg je geen ontslag”, aldus Van Handenhoven bij Play Sports.

Volgens de ene was er een overbezetting van teammanagers bij Anderlecht. Volgens de ander lag de mislopen transfer van Mbaye Diagne aan de basis van het ontslag. Van Handenhoven laat nu ander geluid klinken. “Ik paste niet meer in het profiel. Het profiel van wie? Ik denk van de voorzitter (Marc Coucke, nvdr), Vincent (Kompany, nvdr) en Michael Verschueren.”

Van Handenhoven zag de bui niet hangen. “Er veranderde binnen de club veel, maar ik kreeg nooit kritiek. Als ze zeggen dat je niet meer in het profiel past, dan bedoelt men in het profiel van het nieuwe bestuur. Aan elke beslissing die genomen wordt, kun je niet meer doen. Ook al ben je niet akkkoord.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws