De Sutter schat kansen van Club Brugge en Anderlecht in: Op alle vlakken beter

De Sutter schat kansen van Club Brugge en Anderlecht in: "Op alle vlakken beter"

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 11:20za 21-09-2019 om 11:20

Laatste update: zaterdag 21 september 2019 om 11:30za 21-09-2019 om 11:30

Komende zondag gaat RSC Anderlecht op bezoek bij Club Brugge. Tom De Sutter was in het verleden nog voor beide clubs actief. De spits van amateurclub Knokke FC verwacht dat de thuisploeg de drie punten pakt.

De Sutter vreest voor Anderlecht dat de Brugse machine toch een maatje te groot zal zijn voor het paars-wit in volle opbouw. "Club Brugge is op àlle vlakken sterker", aldus de 34-jarige aanvaller in de Krant van West-Vlaanderen.

Deze zomer os De Sutter gestopt als profvoetballer. Na dertien jaar bij zes clubs, na 123 goals in 414 matchen. Op zijn passage bij het Turkse Bursaspor na, kwam hij overal aan ongeveer één goal op drie wedstrijden ."Al is 1 op 3 misschien net te weinig voor een spits van Anderlecht of Club Brugge."

Sinds dit seizoen komt De Sutter uit voor Knokke FC, dat uitkomt in de Tweede Amateurklasse, een grote verandering. "Al was het aanpassen, 's avonds om 18 uur met mijn ' zakske' naar training."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat wordt het zondag?

(581 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws