Spanning stijgt tussen Anderlecht en Club Brugge: ‘Vooral dat stoort Coucke’

Spanning stijgt tussen Anderlecht en Club Brugge: ‘Vooral dat stoort Coucke’

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 09:44za 21-09-2019 om 09:44

De spanning tussen Anderlecht en Club Brugge is op te snijden na de Diagne-affaire. Paars-wit aast dan ook op revanche. Ook voorzitter Marc Coucke is volgens Het Laatste Nieuws de steek van Club nog niet vergeten.

Club Brugge plukte aanvaller Mbaye Diagne voor de neus van Anderlecht weg. ‘Wat Coucke vooral stoort, is dat er tijdens de onderhandelingen geen verhelderend telefoontje vanuit West-Vlaanderen kwam. Michael Verschueren en Mannaert hebben, tijdens de ECA-vergaderingen, inmiddels gepraat over de kwestie. Het onbegrip vanuit Anderlecht is gebleven’, klinkt het.

Coucke zal niet aanwezig zijn tijdens de topper. Hij keert te laat terug uit vakantie. ‘Niet dat de Anderlechtvoorzitter stond te springen om tijd door te brengen met Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert tijdens het officiële diner. Daarvoor doet de zaak-Mbaye Diagne nog te veel pijn. Club plukte de spits weg voor de neus van Anderlecht’, aldus Het Laatste Nieuws.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws