Real Madrid maakt liefst vier aanvoerders bekend, Hazard wordt geen leidersfiguur

Real Madrid maakt liefst vier aanvoerders bekend, Hazard wordt geen leidersfiguur

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 20:03vr 20-09-2019 om 20:03

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 20:30vr 20-09-2019 om 20:30

Sergio Ramos is al jaren de grote leider van Real Madrid, des te meer na het vertrek van Cristiano Ronaldo. Toch wil Zinédine Zidane het leiderschap niet bij één persoon houden. Daarom heeft hij niet minder dan vier potentiële aanvoerders aangeduid.

Op de Twitter-pagina van De Koninklijke is een post verschenen met voorzitter Florentino Perez, geflankeerd door de vier leiders van Real. Dit seizoen zullen Karim Benzema, Ramos, Marcelo en Raphaël Varane het voortouw nemen. Miljoenenaankoop Eden Hazard wordt dus niet tot één van de aanvoerders gebombardeerd. Bij de Rode Duivels is de dribbelkont dat nochtans wel.

Real zal wat extra leiderschap kunnen gebruiken, want het seizoen is min of meer dramatisch begonnen. In de competitie speelden de Madrilenen nog niet geweldig, al pakten ze wel al enkele zeges. Midweeks volgde echter een grotere ontnuchtering. In het Champions-League-duel met Paris Saint-Germain maakte Real geen kans: 3-0. Hazard stond in die partij voor het eerst aan de aftrap, maar was onzichtbaar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws