Mazzu voelt onrust bij Genk: Eerste keer dat ik echt druk ervaar

Mazzu voelt onrust bij Genk: "Eerste keer dat ik echt druk ervaar"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 18:54vr 20-09-2019 om 18:54

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 19:00vr 20-09-2019 om 19:00

De wittebroodsweken in het huwelijk tussen Racing Genk en trainer Felice Mazzu verlopen niet zonder problemen. Mazzu beseft dat er na 10 op 21 en een pandoering in de Champions League een driepunter tegen KV Oostende vereist is om terug wat rust binnen de club te brengen.

"Een trainer leeft nu eenmaal met druk en nederlagen. Hij moet de beslissing van zijn werkgever ook aanvaarden, wat die ook is. Het is voor mij ook de eerste keer dat ik echt druk ervaar. In mijn beginperiode bij Charleroi ging het ook moeilijk. Het is uiteindelijk goed gekomen en dat hoop ik nu ook", citeert Sporza.

Hoewel Mazzu druk ervaart, voelt hij nog wel het vertrouw van de clubleiding. "Er is uiteraard gesproken met de mensen van het bestuur. Samen proberen we naar oplossingen te zoeken. Ik voel heel veel steun Dimitri de Condé, net als de rest van het bestuur."

Mazzu rekent voor een ommekeer ook op zijn spelers, van wie hij meer verwacht. "Ik wil vooral een andere mentaliteit zien van mijn spelers. We moeten aan het publiek tonen dat de zin om het truitje van Genk nat te maken er nog altijd is. We moeten die positieve agressiviteit terug zien te vinden", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Genk zaterdag winnen van KV Oostende?

(472 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws