T2 van Racing Genk met strenge uitspraak: De groep was niet klaar

T2 van Racing Genk met strenge uitspraak: "De groep was niet klaar"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 17:51vr 20-09-2019 om 17:51

Felice Mazzu en heel Racing Genk hadden de voorbije dagen veel mentaal oplapwerk te verrichten na een vernederende 6-2 bij FC Salzburg. Tijd om bij de pakken neer te blijven zitten is er niet. Zaterdag moet de landskampioen met een reactie komen in de thuismatch tegen KV Oostende.

Ook assistent-coach Tom Van Imschoot verwacht een reactie van de groep. "Thuis moeten we gewoon winnen. Het is vooral belangrijk om te tonen dat Genk er nog staat. Voetbal is zwart of wit. De cijfers liegen niet, 10 op 21 in de competitie is gewoon te weinig, de dreun in Salzburg buiten beschouwing gelaten", laat Van Imschoot optekenen bij Sporza.

Van Imschoot kwam ook terug op de pandoering in Oostenrijk. De T2 doet stevige uitspraken richting de groep, waarbij ook Mazzu er niet goed uitziet. "Achteraf bekeken was de groep niet klaar om de strijd aan te gaan. We zijn gewoon ineengestort als een kaartenhuisje. Na de analyse van de tegenstander zagen we nochtans kansen. We dachten dat we beter voorbereid waren, dat bleek niet zo te zijn." Kritiek die kan tellen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws